درمان های دارویی بیماری پانیک

همه چیز درباره بیماری پانیک 
 
🔴 قسمت ششم ( پایانی )
درمان های دارویی بیماری پانیک
 
 
✨ هر چند بنزودیازپین ها ( مثل کلونازپام، آلپرازولام و ...) سریع ترین اثر ضد پانیک را دارند ولی این داروها فقط در مراحل اولیه درمان، به صورت محدود و در طی مدت زمان مشخصی ( به خاطر پیشگیری از عوارض احتمالی وابستگی دارویی، اختلال شناختی و سوء مصرف به ویژه پس از مصرف طولانی مدت ) استفاده می شود.
 
✨ داروهای ضد افسردگی ( مثل سیتالوپرام، سرترالین و ... ) شایع ترین داروهای مصرفی در این بیماری می باشد. اما در مراحل اولیه درمان ممکن است در تعدادی بیماران حالت های اضطرابی را تشدید کند لذا در ابتدای شروع مصرف، مقادیر کم داروها استفاده می شود و سپس به تدریج افرایش می یابد.
 
✨ میزان پاسخ دارویی بیماری پانیک نسبت به سایر حالات و بیماری های دیگر اضطرابی بسیار خوب می باشد به طوری که تا ۷۰ درصد این بیماران به دارو پاسخ می دهند.
 
✨ درمان دارویی از وقتی تاثیرش معلوم شد باید عموما به مدت هشت تا دوازده ماه ادامه یابد. بیماری پانیک، بیماری مزمن و ای بسا مادام العمری است که با قطع درمان ممکن است عود کند. طبق مطالعات، سی تا نود درصد بیماران مبتلا که با موفقیت هم درمان شده اند، با قطع دارو دچار عود می شوند.
 
✨ برخی از بیماران از قبول هر دارویی مصرانه خودداری می کنند، چرا که آن ها معتقدند اگر دارو مصرف کنند انگ_بیماری_روانی بر آن ها خواهد خورد؛ برای کمک به این ها که به مقاومت در برابر درمان دارویی پی ببرند و از این مقاومت دست بردارند روان درمانی لازم است.
 
✨ حتی اگر دارو درمانی در رفع علایم اولیه بیماری پانیک موثر باشد، باز ممکن است برای درمان علایم ثانویه آن به روان درمانی نیاز باشد. این بیماران اکثر اوقات به ترکیبی از درمان دارویی و روان درمانی احتیاج دارند. حتی زمانی که علایم با دارو مهار می شود، آن ها اغلب از روی آوردن دوباره بیماری، بیم دارند و ممکن است برای فایق آمدن بر این ترس به مداخلات روان درمانی نیاز باشد.
 
🍁 دکتر_زینب_صائمی
 
روان_پزشک و روان_درمانگر 
 
گروه_روانپزشکی_ویان
 
دکتر زینب صائمی
نویسنده: دکتر زینب صائمی
روانپزشک، زوج درمانگر و سکس تراپیست

مشاهده سایر مطالب دکتر زینب صائمی

 

گروه  تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی ویان
مطب دکتر سامرند سلیمی

مطب سعادت آباد

سعادت آباد. میدان کاج به سمت جنوب. اولین کوچه سمت راست(مقدس یا یازدهم).ورود با خودرو از خیابان پانزدهم . پ 3. و 302. ط 3
02122385679 - 02122385718

مطب میرداماد

میرداماد. میدان مادر. خیابان سنجابی (بهروز). کوچه یکم سمت راست. پ 8 . و 17. ط2
02122904886 - 02122904887


ساعت کاری

شنبه - پنجشنبه :  21-15