✅مشاوره_پیش_از_ازدواج
✅ چقدر شما یا نامزدتان درباره وضعیت_مالی تان واقع بین هستید؟
👈 انباشته شدن بدهی ها و وام های پیاپی، متکی بودن به خویشاوندان برای تامین مخارج و کشیدن چک های بی محل، همگی نشانه واقع بین نبودن درباره وضعیت مالی است. این رفتار افرادی است که به این توهم دچارند که می توانند کالاهایی را بخرند و کارهایی را انجام دهند که خارج از امکانات مالی شان است.
👈 پس انداز نکردن برای آینده و تامین نکردن مخارج فرزند نیز از همین نوع رفتارها به حساب می آید. این ها مشخصه های فردی است که حاضر نیست تا مسئولیت های مالی اش را بپذیرد و بار مخارجش را بر شانه دیگری می گذارد. حالا شما دو نفر چه برنامه ای برای تامین درآمد دارید و آیا به این نتیجه رسیده اید که واقعا می توانید مخارج زندگی دلخواه تان را تامین کنید؟
👈 همه ما درباره جشن عروسی، خریدن خانه ای زیبا، داشتن لباس های شیک و رفتن به سفرهای خارجی رویاپردازی می کنیم؛ شما دو نفر چگونه این مخارج را تامین می کنید؟ #اولین_برنامه_ریزی_مالی_مشترک به شما کمک می کند تا تشخیص دهید که آیا می توانید در حد امکاناتتان زندگی کنید یا نه؟! آن هایی که به سلیقه شاهانه داشتن معترفند باید بدانند که باید تصمیمی بگیرند که یا درآمد شاهانه داشته باشند و یا سلیقه شان را به درآمدشان محدود کنند.
👈 از آن جا که پول موضوع بیشتر نزاع های خانوادگی است. زن و شوهرها چه پولدار باشند و چه بی پول، اغلب درباره هزینه ها و مدیریت امور مالی خانواده یا جر وبحث می کنند یا مسائل را از همدیگر پنهان می کنند. البته پنهان کاری درباره مسائل مالی بیشتر بین زن و شوهرها رواج دارد.
👈 گفتگو درباره مسائل مادی در دوره نامزدی شاید بسیار دشوار باشد و به همین علت بیشتر از پرداختن به این موضوع امتناع می کنند و هر کدام فرض را بر این می گذارند که مال من، مال من است و مال تو، مال توست. اما همین که ازدواج می کنند، مال من به سرعت مال ما می شود و مسئولیت های مالی به تدریج ادغام می شوند.
👈 اگر شما یا نامزدتان در حوزه مالی درباره زندگی مشترک آینده تان تردیدهایی دارید، هم اکنون آن ها را بررسی کنید. مراجعه به یک مشاور_پیش_از_ازدواج و شرکت در جلسات آمادگی برای ازدواج را به شما توصیه می کنیم.
دکتر_زینب_صائمی
روان_پزشک ، زوج_درمانگر ، مشاور_ازدواج
گروه روان پزشکی ویان