🔯 مراجعین زیادی داشتم که برای این که بلافاصله در دسترس نبودن یا جواب پیامی را وقتی که وضعیت آنلاین در تلگرام داشتن نداده اند به شدت از طرف مقابلشان ملامت شده اند.
🔯 شما هم ممکن است با این وضعیت روبرو شده باشید که یکی از دوستان نزدیک یا اعضای خانواده یا همسرتان روزی به خاطر جواب ندادن به پیامش شما را ملامت کرده باشد.
❌ او ممکن است مرتب پیامک یا تکست بدهد و شما هم مانند بیشتر افرادی که سرشان شلوغ است نمی توانید بلافاصله جواب پیام ها، تماس ها، ایمیل ها و کامنت هایی که در شبکه های اجتماعی می گیرید را بدهید. واکنش شما ممکن است به این ملامت این باشد ” ببخشید عزیزم اخیرا واقعا سرم شلوغ است، حالت چطوره؟ چه خبر؟”
✳ اما به جایش می توانید بگویید ” سلام عزیزم، چند کار مهم داشتم و می خواستم کاملا روی آنها تمرکز کنم، چیزی بود که می خواستی درباره اش صحبت کنی؟
” در چنین مواردی عذر خواهی کردن نا صادق بودن فرد را نشان می دهد، پس بهتر است از کلمه عذرخواهی استفاده نکنید.
🔯 بد نیست افرای که در زندگی تان هستند را عادت دهید که بلافاصله منتظر دریافت پاسخ تماس، پیامک و یا ایمیل از طرف شما نباشند.
اگر همیشه خود را در حالت فعال نگه دارید فشاری که رویتان می آید افزایش خواهد یافت.
❌ البته عده ای هم ممکن است بخاطر جلوگیری از پیش آمدن چنین وضعیت هایی، وضعیت آنلاین بودن خود را مخفی کنند که این حالت هم باز نشان ناصادق بودن و عدم جرات مندی فرد است و این فرد مجبور است در خیلی از موقعیت های مشابه در زندگی هم بخاطر عدم جرات مندی همیشه خود واقعیش را مخفی کند و با افراد و موقعیت ها صادق نباشد.
🔯 بهترین راهکار این است که اگر دیگران بدانند برای دریافت جواب از شما باید منتظر بمانند دیگر از به کار بردن انواع و اقسام عذر خواهی راحت خواهید شد. ببینید چه جواب زیبایی می توانید جایگزین کنید ” از اینکه صبر کردی ممنونم … ". به این ترتیب از ابتدا شما محترمانه و جرات مندانه محدوده و مرز ارتباطی خود را برای همیشه برای اطرافیان خود مشخص می کنید و دیگر جای هیچ گله و شکایتی باقی نمی ماند.
🍁 دکتر_زینب_صائمی
روان_پزشک ، زوج_درمانگر ، مشاور_ازدواج
گروه_روانپزشکی_ویان