چه طور می توان حمله پانیک را متوقف کرد؟ آیا درمانی دارد؟

‍ همه چیز درباره بیماری پانیک
 
 
🔴 قسمت سوم
✅ چه طور می توان حمله پانیک را متوقف کرد؟
✅ آیا درمانی وجود دارد؟
 
 
✳ اکثر بیماران با توجه به علایم جسمی حین حمله پانیک ممکن است به اورژانس بیمارستان یا به پزشکان داخلی، قلب و ریه یا مغز و اعصاب مراجعه کنند و اقدامات پاراکلینیک مانند نوار قلب، اکو، تصویر برداری مغز و ... را انجام دهند که البته وجود مشکلات طبی مربوط رد می شود و این پزشکان معمولا بیماران را به روان پزشک ارجاع می دهند و تاکید می کنند که دیگر لازم نیست حین حمله به اورژانس مراجعه کنند.
 
✳ تعداد زیادی از بیماران در حین حمله پانیک با توجه به نوع علایم جسمی خود، ترس شدید از سکته قلبی یا مغزی یا مرگ قریب الوقوع یا ترس از دیوانگی را دارند. در قدم اول درمانی، همیشه این اطمینان را به بیماران می دهیم که  تا به حال هیچ کس در طی این بیماری دیوانه نشده یا از حمله پانیک نمرده است اما این نوع ترس در بسیاری از مبتلایان وجود دارد. خانواده ها یا اطرافیان بیمار باید آرامش خود را حفظ کنند. از رفتارهای حمایتی شدید بپرهیزند.
 
✳ برای درمان اختلال پانیک، روش های درمانی دارویی و غیر دارویی متعددی  وجود دارد. از جمله روش های درمان غیر دارویی می توان به روان درمانی شناختی رفتاری، خانواده درمانی، روان درمانی بینش مدار اشاره کرد. ترکیب روان درمانی و دارو درمانی هم نتایج درمانی بسیار خوبی را  در بیماران به دنبال داشته است.
 
👈👈👈 ادامه دارد ...
 
 
🍁 دکتر_زینب_صائمی
 
روان_پزشک  و روان_درمانگر 
 
گروه_روانپزشکی_ویان
 
دکتر زینب صائمی
نویسنده: دکتر زینب صائمی
روانپزشک، زوج درمانگر و سکس تراپیست

مشاهده سایر مطالب دکتر زینب صائمی

 

گروه  تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی ویان
مطب دکتر سامرند سلیمی

مطب سعادت آباد

سعادت آباد. میدان کاج به سمت جنوب. اولین کوچه سمت راست(مقدس یا یازدهم).ورود با خودرو از خیابان پانزدهم . پ 3. و 302. ط 3
02122385679 - 02122385718

مطب میرداماد

میرداماد. میدان مادر. خیابان سنجابی (بهروز). کوچه یکم سمت راست. پ 8 . و 17. ط2
02122904886 - 02122904887


ساعت کاری

شنبه - پنجشنبه :  21-15