• S1
  • ss1
  • ss2

دختران محروم از رابطه مادری قسمت دوم

‍ ⭕دختران محروم از عشق مادری و تصمیم گیری برای فرزند آوری:
#بخش_دوم

🔹️شواهد حاکی از این است که تصمیم گیری برای فرزندآوری نسبت به گذشته به امری بسیار شخصیتر تبدیل شده است، و نداشتن فرزند، دیگر به شدت گذشته عملی خارج از عرف محسوب نمی شود.
چنانکه میبینیم نرخ تولد در بسیاری جوامع همچنان رو به کاهش است.
درواقع امروزه تعداد بیشتری از زنان تصمیم میگیرند که به دلایل مختلفی مانند اولویت های مالی و شغلی و غیره، صاحب فرزند نشوند.

🔹️اما دلایلی که دختران محروم از عشق مادری برای نداشتن فرزند دارند متفاوت از سایرین است، مهمترین دغدغه این دختران این است که آیا آنها گذشته را تکرار خواهند کرد؟

🔹️برای روشنتر شدن موضوع بياييد به دو دیدگاه زیر بپردازیم:

🔅 صاحب فرزند شدن برای من مساله بسیار پراهمیتی بود، و دلم میخواست حداقل ۳ فرزند داشته باشم، بله من فردی عصبی بودم اما مصمم شدم که کودکانم را به تمام شیوه هایی که خود، از آنها محروم بودم، دوست داشته باشم.
آیا من مادر کاملی بودم؟ نه، از آن فاصله داشتم اما بچه هایم رشد کردند، و من آنها را با عشق، مهربانی و درک و حمایت، که همه چیزهایی بود که خودم در کودکی نداشتم در بر گرفتم.(لورین۴۸ ساله)

🔅 من به خود اعتماد کافی برای داشتن و پروش یک فرزند نداشتم.
و همیشه نگران این بودم که دوباره شاهد همان بدبختی ای باشم که به واسطه مادرم سرم آمده بود، به خصوص از دختر داشتن میترسیدم و شاید اگر تضمینی وجود میداشت که بتوانم صاحب یک فرزند پسر شوم، بچه دار میشدم،زیرا مادرم با برادرانم رفتار خوبی داشت.
آیا حالا پشیمان هستم؟ بله چون من حالا با فردی که ۲۰ سال قبل بوده ام متفاوت هستم. و البته اکنون برای داشتن فرزند خیلی دیر شده است.( سارا ۴۶ ساله)

🔹️اینها دو پاسخ متفاوت از دو سر طیف هستند. البته موارد بسیاری نیز وجود دارند که بین این دو حالت قرار میگیرند.
زنانی هستند که روابط مشکل داری را با فرزندان خود سپری می کنند و بسیاری از زنان نیز هستند که از اینکه بدون فرزند باقی مانده اند احساس پشیمانی ندارند.
🔹️واقعیت این است که اکثر دختران محروم از عشق مادری، مادران خوبی می شوند، زیرا از این مساله آگاهی دارند که چگونه کودکی تلخ آنها به زندگیشان آسیب رسانده است، و بسیاری از این زنها به سراغ درمان میروند.
این طور نیست که بگوییم آنها نگران مادرشدن خود نیستند، در واقع اکثر آنها نگرانی و کشمکش درونی با فرزند آوری و میراث کودکی تلخ خود دارند .


#ادامه دارد...

#دکتر_طاهره_محمدی
#روانپزشک_و_رواندرمانگر
#گروه روانپزشکی ویان
#مطب دکتر سامرند سلیمی

روانپزشک خوب . روان شناس خوب . مشاور خوب در تهران در گروه روانپزشکی ویان

دکتر سامرند سلیمی
نویسنده: دکتر سامرند سلیمی
روان پزشک و روان درمان گر

مشاهده سایر مطالب دکتر سامرند سلیمی

 

گروه  تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی ویان
مطب دکتر سامرند سلیمی

مطب سعادت آباد

سعادت آباد. میدان کاج به سمت جنوب. اولین کوچه سمت راست(مقدس یا یازدهم).ورود با خودرو از خیابان پانزدهم . پ 3. و 302. ط 3
02122385679 - 02122385718

مطب میرداماد

میرداماد. میدان مادر. خیابان سنجابی (بهروز). کوچه یکم سمت راست. پ 8 . و 17. ط2
02122904886 - 02122904887


ساعت کاری

شنبه - پنجشنبه :  21-15